Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Haladás: Három játékost állított elő a rendőrség

A KTE elleni győzelmet ünnepelték egy szórakozóhelyen, ahol összetűzésbe került néhány másik személlyel a vasiak három labdarúgója.

Garázdaság miatt három Haladás-futballistát állított elő a rendőrség. – fotó: origo.hu/illusztráció

Mint beszámoltunk róla, a Haladás szombat este 3-1-re legyőzte a Kecskemétet a bajnokság tizenhetedik fordulójában. A siker után Dvorschák Gábor, Mursits Roland és Városi Viktor egy helyi szórakozóhelyre ment ünnepelni, amely végül a rendőrségen végződött.

Az esetről a Nyugat.hu számolt be. A hírek szerint a három játékos szóváltásba keveredett egy másik társasággal, mely végül tettlegességig fajult. A portál információi szerint K. László egy üveggel hátulról leütötte Városi VIktort, akit kórházba kellett szállítani. Az ütés után Dvorschák és Mursits is társa védelmére kelt, Dvorschákot szintén fejbe ütötték. A rendőrök mind a három labdarúgót, valamint a sörösüveggel verekedő K. Lászlót előállították garázdaság miatt.

Városi Viktor, Mursits Roland és Dvorschák Gábor nem sokáig örülhetett a KTE elleni sikernek. – fotó: haladásfc.nyugat.hu/montázs: ultrasliberi.hu

A Nemzeti Sport úgy értesült, a Haladás belső vizsgálatot rendelt el, melynek eredményéről hétfőn adhat tájékoztatást a klub.

Kiricsi László, a Falco korábbi kosarasa. – fotó: FalcoKC.hu

A Rangadó.hu mindhárom labdarúgót megpróbálta elérni, de nem kívántak nyilatkozni, ellenben az esetet nem cáfolták. Ugyanakkor azt kiderítette a portál, hogy a negyedik előállított személy Kiricsi László, a Falco KC Szombathely korábbi kosárlabdázója. Az érintett a BB1.hu-nak nyilatkozva elmondta, arányos önvédelmet alkalmazott. „A hajnali órákban egy barátommal együtt távozni szerettünk volna erről a bizonyos szórakozóhelyről, amelynek parkolójában eddig ismeretlen okoknál fogva, számomra ismeretlen emberek – akiket előtte és azóta sem láttam – minden előzmény nélkül belém kötöttek. Én arányos önvédelmet alkalmazva reagáltam az ő kezdeményezésükre. Nem tagadom, tényleg ütésváltásra került sor, viszont én is kaptam jó párat. Ők többen voltak, többen támadtak rám, én csak védtem magamat. Több valótlan állítás is megjelent a cikkekben az esettel kapcsolatban. Azt szeretném kérni, hogy amíg a rendőrségi eljárás folyik, addig senki ne közöljön ellenőrizhetetlen információkat.”