Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ex-Real Madrid középpályás érkezhet Dortmundba

A Tuttomercatoweb.com információi szerint a Borussia Dortmund is beszáll a harcba, a tét a szabadúszó egykori madridi középpályás Lassana Diarra játékjoga. Kérőből nincs hiány, jó ajánlattal lehet csak nyerni… 

Kép Forrása: mirror.co.uk

Kép Forrása: mirror.co.uk

A 29 esztendős védekező középpályás a Real Madrid játékosaként könyvelhette el karrierje eddigi legszebb időszakát, igaz Londonban az Arsenal játékosaként is jó és megbecsült helye volt. Karrierjében a törést az Anzhi Mahacskala hozta csakúgy mint honfitársunknak Dzsudzsák Balázsnak. Egy esztendő után el is hagyta a dagesztáni klubot, a mentőövet a Lokomotív Moszkva csapata dobta. A 29-szeres francia válogatott játékos augusztus óta szabadúszó, a felek nem hosszabbítottak, így jelen állás szerint Diarra válogathat az ajánlatok közül. Kérdés, hogy milyen fizetési igényei vannak, illetve ki milyen aláírási összeget ajánl a számára.

A legújabb kérő a Borussia Dortmund, ám az utóbbi hónapokban számos klub révén felmerült a neve. Komoly kérő lehet a BVB ligaellenfele a Werder Bremen, illetve az olasz Internazionale. Utóbbi a hírek szerint közel áll az üzlethez, azonban a Dortmund újabb tényezőként robbant.

Őszi Ádám