Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real játékosra fáj a Barca foga! – sajtóhír

Spanyol sajtóhírek szerint a katalánok már azt tervezgetik, hogyan erősítik meg a keretet, ha lejár az átigazolási tiltás. A kiszemeltek között van a Juve és a Real Madrid klasszisa is, egyikük könnyen Barca dresszbe öltözhet majd.

barca real transfer

Persze tudjuk, hogy a királyiaktól a katalánokhoz igazolni, vagy fordítva igen meredek történet és nem sok precedens volt rá a futballtörténelemben, de azért akadt, így soha se mondjuk, hogy soha. Úgy hírlik, hogy Isco játéka tetszik Enrique mesternek, ahogyan Paul Pogba is a tréner nagy kedvencei közé tartozik, mindkét labdarúgóval szívesen dolgozna együtt.

Isco nem számít stabil kezdőembernek Madridban, ám kvalitásai vitathatatlanok, de sok szurkoló megjegyzi a hír hallatán, hogy jó és ügyes, de nem egy Xavi, de nem is egy Iniesta. Hát igen, a két ikon igen magasra emelte a lécet, melyet nemhogy megugrani, még felérni is igen lehetetlennek tűnik. Paul Pogba nevének hallatán már vidámabb a katalán szív, sokan többre tartják a Juve francia titánját, mint a Real spanyol válogatott középpályását.

Az, hogy mi lesz, ha letelik a Barca átigazolási eltiltása nem tudni, ahogyan azt sem, hogy Enrique lesz-e még az edző. Ezért ezen hírt mindenki kezelje sajtóhírként, spekulációként. Ez terjed a spanyol sajtóban, biztosan van valóságalapja, de sok víz lefolyik még az Ebrón, míg ezen transzfer tényleg aktuálissá válik. Minden esetre jegyezzük meg…

Őszi Ádám