Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Három kérdésre is választ adott a Dortmund sportigazgatója

Rengeteg a kérdőjel a Borussia Dortmund háza táján, nap mint nap jelennek meg újabb és újabb hírek. A slágertéma ezúttal Ilkay Gündogan és Mets Hummels jövője, de Jürgen Klopp és a BVB közös jövőjét illetően is sokan faggatóznak. A klub sportigazgatója Michael Zorc rövid és lényegre törő válaszokat adott. 

michaelzorc_1vhl1zg2qmbdx1rlbkqnwn3i3z

“Ilkay kijelentette, hogy nyáron távozni akar Dortmundból, de továbbra is tartom az állításomat, miszerint nem kaptunk érte ajánlatot! A távozása azonban szinte biztosra vehető, amennyiben megfelelő ajánlat érkezik. Mats Hummelst viszont mindenáron megakarjuk és meg is fogjuk tartani! Jürgennek óriási hálával tartozunk a munkájáért. Hogy egy nap visszatér-e Dortmundba? Miért ne? Még mindig nagyon fiatal edző, ez csak rajta múlik. A Westfalenstadion ajtaja mindig nyitva fog állni előtte!” – mondta Michael Zorc a Borussia Dortmund sportigazgatója, az őt kérdező újságírónak.

Egy korszak tehát lezárul május végén, s kezdődik egy új, hiszen már meg is van a sárga-fekete együttes új vezetőedzője Thomas Tuchel személyében. Jelenleg nem szolgáltat rendszeres témát, de biztosak lehetünk abban is, hogy Reus klubváltása még téma lesz a nyár folyamán, míg a legfrissebb hírek szerint Immobile mégsem távozik, de újabb vetélytársat kaphat.

Őszi Ádám