Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: A Seattle sem bírt Némethékkel

Nemrég még vezette a nyugati konferenciát a Vancouver, mely zsinórban második vereségét könyvelhette el, s utóbbi öt mérkőzésén csak egyszer gyűjtötte be a három bajnoki pontot. A hóhér ezúttal a Rapids volt, míg Németh Krisztián és csapata a Seattle Sounders otthonából is ponttal távozott. Végezetül pedig szót kell ejtenünk az újonc NYC-ről, avagy David Villa csapata sereghajtóvá avanzsálódott.

11217587_10152915715888589_7417092886617692593_o

Seattle Sounders – Sporting Kansas 0-0

Öt meccsesre dagadt a Sporting Kansas City veretlenségi sorozata, avagy a Németh Krisztiánnal felálló csapat a Seattle Sounders otthonából csent egy pontot. Sikerült kikapcsolni, hatástalanítani Dempseyt, avagy úgy is fogalmazhatunk, hogy Melia lehúzta a rolót. Németh végigjátszotta a mérkőzést, a két csapatot jelenleg két pont választja el a tabellán a Sounders javára.

Real Salt Lake – New York City 2-0 (0-0)
G:
 Stertzer (25.), Saborio (49.) ill. –

Továbbra is a “sárban vesztegel” az újonc New York City szekere, avagy David Villa csapata immáron tíz mérkőzés óta veretlen, s konferenciájának legutolsó helyére csúszott vissza. Nemsokára érkezik Lampard, a csapatnak pedig hatalmas szüksége van az angolra, az eredmények és a mutatott játék is ezt tükrözi. A Real Salt Lake Stertzer és Saborio találatával mondhatni könnyedén tartotta otthon a bajnoki pontokat.

Colorado Rapids – Vancouver Whitecaps 1-0 (0-0)
G:
 Pittinari (51.) ill. –

A jó szezonrajt után immáron kijelenthetjük, hogy gödörben van a a Whitecaps, mely a Colorado Rapids otthonában, a sereghajtó otthonában is elbukott. A három pont sorsáról Pittinari találata döntött a második félidő elején.

A hét eddigi eredményei:
Sporting Kansas City – New England 4-2
Columbus Crew – Chicago Fire 2-2
L. A. Galaxy – Houston Dynamo 1-0
Toronto FC – Portland Timbers  1-0
New England – D.C. United 1-1
Montreal Impact – FC Dallas 2-1

A folytatásban:
máj. 24. 23:00  New York Red Bulls – Philadelphia (Eurosport 2)
máj. 25. 01:00  San Jose Earthquakes – Orlando City 
(Eurosport 2)

A góllövőlista élmezőnye:
1. 
Kamara (Columbus Crew)   9 gól
2.
 Dempsey (Seattle Sounders)   7 gól
3.
 Martins (Seattle Sounders), Rivero (Vancouver Whitecaps), Barnes (Houston Dynamo), Wondolowski (San Jose Earthquakes)  6 gól
7.
 Perez (FC Dallas), Altidore (Toronto FC), Németh Krisztián (Sporting Kansas City), Wright-Phillips (New York Red Bulls), Giovinco (Toronto FC), Davies (New England Revolution) – 5 gól

Végezetül pedig a bajnoki tabella:

MLS 13

Őszi Ádám