Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

ManUtd: De Gea még mindig nem döntött!

Kellemes gondjai vannak manapság a Manchester United kapusának, David De Geanak. A spanyol hálóőr ugyanis stabil tagja a „Vörös Ördögöknek”, ám még nem tudta eldönteni, hogy engedjen-e, a Real Madrid csábításának.

www.goal.com

www.goal.com

Egész tavasszal téma volt az Old Traffordon, hogy Louis van Gaal vezetőedzőnek valóban új kapust kell-e majd keresni nyáron, avagy minden marad a megszokott kerékvágásban. A hírek, és saját elmondása szerint sem döntött még a hogyan továbbról maga az érintett, David de Gea sem.

Értesüléseink szerint a hálóőr, és menedzsmentje nagyon feszegeti a húrokat, és a két klub türelmével játszik. A helyzetet fokozandó de Gea a napokban utazik el nyaralni, feltöltődni. Ám tegnap még egy jótékonysági rendezvényen is faggatták az újságírók, hátha hallanak tőle valami értékelhetőt:
„Meglátjuk, hogy mi lesz a jövőben… Szabadságon vagyok, és most nagyon boldog vagyok.” – terelte a szót sokat sejtetően, de Gea.

Szavaiból, illetve abból, hogy nem zárkózik el már ő maga sem a találgatásoktól, egyértelműen jelzi azt, hogy bizony ő szívesen igazolna a Realhoz. Egyébként a 24 esztendős játékos hivatalos döntését sürgeti edzője, van Gaal is, aki szükség esetén minél hamarabb szeretne megegyezni egy új első számú kapussal, ugyanis Victor Valdés-szla továbbra is csak csereként számolnak majd.

Balogh József