Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fiorentina: Hivatalos Montella kirúgása – Ex-Vidi edző pótolhatja

A Fiorentina azonnali hatállyal felbontotta a közönségkedvenc vezetőedző, Vincenzo Montella szerződését, amely még egészen 2017 nyaráig volt érvényes. A hírek szerint a firenzei vezetők máris megtalálták utódját.

www.milanlive.it

www.milanlive.it

A Fiorentina hivatalos csatornáin is megerősítette, hogy megvált edzőjétől, az utóbbi időben egyre problémásabb Vincenzo Montellatól. A korábbi olasz válogatott játékos három idényt húzott le a „Lilák” kispadján, és minden alkalommal a negyedik helyre vezette a csapatot, a Serie A-ban.

Ám idén tavasszal minden megváltozott. Montella kritizálta a klub vezetőségét, és a szurkolókat is, így a korábbi pletykákat igazolva külön is váltak útjaik. Állítólag az elküldött tréner 5 millió eurós végkielégítést fog kapni, ám könnyen elképzelhető, hogy nem sokáig lesz munkanélküli, lévén bekerült az AC Milan célkeresztjébe, amely még mindig a szintén elbocsátott Pippo Inzaghi pótlását keresi.

Eközben már friss, hogy a Fiorentina elsőszámú célpontja a kispadra nem más, mint Paulo Sousa, aki a svájci FC Baseltől érkezne. A portugál szakember korábban a Videotonnal lett bajnok.

Balogh József