Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb nevek a manchesteri bevásárlólistán

Angliába szerződhet Mario Mandzukic – legalábbis erről ír a The Sun. Az angol lap szerint főleg a Manchester United tart rá igényt, de a horvát csatáron kívül akadna még 1-2 célpont.

Kép: www.novilist.hr

Kép: www.novilist.hr

Mandzukic bizonyított a Bayernnél, és nem vallott szégyent az Atleticónál sem – utóbbinál elképzelhető, hogy a spanyol bajnokság nem passzol túlzottan a stílusához. Már csak ebből adódóan is jöhet egy váltás.

Az MU-nál akadnak hiányosságok csatár poszton, így adná magát Mandzukic megszerzése. Testfelépítése tökéletesen megfelelne a Premier League-hez, viszont jelenlegi klubja is igényt tartana rá. Az Atletico nem szeretne megválni tőle, így mélyen a zsebbe kell nyúlni, ha valaki meg szeretné őt szerezni. A Sun ezzel kapcsolatban 18,5 millió fontot ír, mint lehetséges összeg.

A vörös ördögök viszont nem csak gólvágót keresnek. Van Gaal még mindig építgeti a védelmet, és továbbra is keresi a megfelelő alanyokat terve megvalósításához. Mint kiderült, Dani Alves hosszabbított a Barcelonával, így az ő megszerzéséről lecsúsztak – van viszont másik jelölt.

Gregory van der Wiel, a PSG jobbhátvédje, illetve Nathan Clyne is a kiszemeltek között van. Előbbi jóval nevesebb, ugyanakkor drágább is, Clyne viszont szintén kapós – a Liverpool is vinné a 24 éves védőt. A 27 éves holland van der Wielt viszont a Roma is vinné a Dailymail szerint, vagyis akármelyiküket is szeretné a United, nem ártana sietni.

Baranyai Balázs