Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan De Gea utódja

Jelenleg a kapusok szolgáltatják a legfőbb beszédtémát Európában, hiszen a Casillas, Cech, De Gea trió folyamatos mozgásban – akármikor eligazolhat bármelyikük egy másik csapathoz.

Kép: www.ajaxnow.nl

Kép: www.ajaxnow.nl

Most főleg De Gea esetével fogunk hosszasabban foglalkozni: mint tudjuk, a Real Madrid régóta szeretné megszerezni a spanyol válogatott kapust, de még nem tudni semmi biztosat Iker Casillasról sem. Casillas ma a Real jövő évi mezének bemutatóján öt játékos közül a középső volt – a spanyol sajtó szerint ez azt sugallja: maradni fog, hiszen egy távozó játékos nem kapna helyet a vezéregyéniségek között, még egy reklámfotózáson sem.

Akármit is jelent ez Casillas helyzetével kapcsolatban, egy dolog biztosnak tűnik: amennyiben De Gea a Realhoz szerződik, nem lesznek sokáig portás nélkül. Louis van Gaal megtalálta a tökéletes utódot, akit nagyon is jól ismer a holland válogatottból. Jasper Cillessen az, aki az Ajaxból érkezhet aprópénzért – mármint De Geához képest – és Edwin van der Sar nyomdokain haladva lehet akár az MU következő legendás holland kapusa. A Telegraph szerint még a héten megszülethet az egyezség, Cillessen pedig csatlakozhat a vörös ördögökhöz a nyári felkészülésnél – már ha De Gea távozik egyáltalán.

Baranyai Balázs