Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megemelték a holland támadó árát, így mégsem mehet a PL-be

A Newcastle United szeretné megszerezni a Wolfsburg holland támadóját, Bas Dostot. Az üzlet viszont mégsem köttethet meg, hiszen több pénzt kérnének érte a németek.

Kép: www.telegraaf.nl

Kép: www.telegraaf.nl

Dost – csak úgy, mint a Wolfsburg – kitűnő éven van túl, jövőre pedig már Európa is kitárja kapuit előttük. Nagyon izgalmas év vár rájuk, de Dost figyelmét más klubok is elvonhatják.

A Newcastle Chronicle-szerint a szarkák megpróbálnák megszerezni Dostot, akiért első körben 9 millió fontot szerettek volna fizetni, de ez az összeg nem lesz elég.

A Wolfsburg sportigazgatója, Klaus Allofs kijelentette: folyamatosan egyeztetnek a játékos ügynökével, és a jelek szerint remekül érzi magát a Wolfsburgnál. Továbbá hozzátette azt is, hogy csak komolyabb összegért hajlandóak megválni egyik legnagyobb értéküktől.

A Daily Express úgy tudja, hogy nagyjából 30 millió fontot kell előkaparnia annak, aki szeretné szerződtetni Dostot – márpedig a Newcastle-nek erre vélhetően nincs kapacitása. Nincs sok esély arra, hogy Dost a nyáron klubbot váltson.

Baranyai Balázs