Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolásfigyelő: Manchester United – Dortmund – Fiorentina vonal

Fantasztikusan kezdte a 2015/2016-os szezont a Borussia Dortmund, az új vezetőedző által trenírozott klub egyben tudta tartania  csapat gerincét, azonban az utolsó napon, még aktív szerepet vállalhatnak az átigazolási piacon. Lesz érkező és távozó is!? 

11975574_846495368753330_561343029_o

Ahogyan azt a képen is láthatjátok, a BVB van a középpontban, tőlük távozhat, és hozzájuk érkezhet is játékos. Pontosabban érkezhet Manchesterből és távozhat Firenzébe. Bontsuk ki, amit a sajtóhírekből tudunk.

ÁTIGAZOLÁSI PIAC: A HAJRÁ ÉLŐBEN – FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ROVAT (KATT, ne maradj le)

Könnyen elképzelhető, hogy véget ér egy újabb nagy korszak Dortmundban, s 2007-es érkezés után a távozása rublikába 2015 kerül majd Jakub Blaszczykowski neve mellé. A Kuba becenévre hallgató lengyel szélső iránt klubok tucatja érdeklődött, ki komolyan, ki pedig felületesen, ám úgy fest, hogy pályafutásának következő állomása Firenze lehet, a nívós transfermarkt.de gyakorlatilag majdnem hivatalosnak tekinti a klubcserét, a mai napon 88 százalékos valószínűséget adnak a transzferre.

Ami pedig a Manchester United oldalát illeti, sok angol csapat mellett a Dortmund is szemet vetett a Vörös Ördögök ifjú belgájára. Tuchel szeretné kölcsönvenni Adnan Januzajt opciós joggal.

Őszi Ádám