Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Jedinak két angol klub célkeresztjében

Az ausztrál válogatott labdarúgó jelenleg is Angliában futballozik, a Crystal Palace csapatában, ám szemet vetett rá egy élvonalbeli, valamint egy másodosztályú gárda is.

Mile Jedinak, Crystal Palace

Jedinak másik angol városba költözik a fővárost elhagyva? (forrás: sportinglife.com)

A 31 esztendős Mile Jedinak játékjogának megszerzéséért két angol klub is versenybe szállt a South London Press információi szerint. Az ausztrál válogatott labdarúgó jelenleg a Premier League-ben szereplő Crystal Palace csapatának a tagja, de egy szintén élvonalbeli klub mellett egy másodosztályú is bejelentkezhet érte.

ÁTIGAZOLÁSI PIAC: A HAJRÁ ÉLŐBEN – FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ROVAT (KATT, ne maradj le)

A középpályás 2011 óta szerepel jelenlegi klubjában, ahol 2017 nyaráig élő szerződése van. A játékos értéke 4,2 millió fontra tehető. Az 55-szörös válogatott játékos már 146 meccset lehúzott a londoni klub színeiben, 10 gólt szerezve, s ugyanennyi gólpasszt kiosztva. A Palace csapatkapitányának kegyeiért most a Watford és a West Bromwich Albion versenyzik sajtóhírek szerint. Így, ha váltana is Jedinak, maradhatna országon, de akár ligán belül is, hiszen a Watford az angol másodosztályú bajnokságnak a tagja.

Nagy Dávid