Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bacca: A Milant választottam a pénz helyett

Carlos Bacca a nyáron érkezett a San Siróba, és mindent megtesz, hogy megszerettesse magát a szurkolókkal, például ezzel a nyilatkozattal. 

www.laacib.net

www.laacib.net

Zsinórban két Európa Liga győzelem után hagyta ott a Sevillát a kolumbiai támadó a milánóiak hívószavára, pedig pénzügyi szempontból nem ez volt a legkecsegtetőbb ajánlat.

“Nem a pénz miatt választottam ezt a klubot, ugyanis Kínában, Szaúd-Arábiában vagy Angliában többet kerestem volna, hanem, mert szeretném visszajuttatni ezt a csapatot oda, ahova tartozik, a BL-be.” – mondta Bacca.

A hétvégén a Milanra az Inter elleni városi derbi vár, ami kifejezetten érdekesnek ígérkezik, hiszen mindkét együttes új korszakot igyekszik nyitni. Baccának volt szerencséje több városi rangadóhoz is, az Atletico Juniorsszal még Kolumbiában, de például a Sevillával a Betis ellen gólt is szerzett. Most az Inter kapuját igyekszik majd bevenni a hétvégén, meglátjuk milyen sikerrel. A találkozó mindenesetre hatalmas kíváncsiságnak örvend, vasárnap 20:45-kor lesz látható a Digi Sport 1-en.

Tereh Balázs