Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Még mindig nyeretlen a Juve!

Győzelmi kényszerben lépett pályára a Juventus csapata tegnap este. A torinóiak ugyanis a Chievo elleni meccs előtt már tisztában voltak vele, hogy nyerniük kell, lévén az elsőszámú riválisnak tekintett Roma már behúzta soros bajnokiját szombaton. Azonban ahogy az első két fordulóban, úgy most sem alakult minden, a címvédő elképzelései szerint. Nagyon nem.

juveVSchievo001

Serie A – 3. forduló
Juventus – Chievo
Az elmúlt bő másfél évtizedben, mióta a Chievo először jutott fel az első ligába, jó pár érdekes és fontos meccset vívott meg egymással a két együttes. Pedig a veronaiak aztán elég ritkán tudták magukat felhúzni, az olasz bajnokság pofozógépeinek köréből. Ám most egyelőre másként fest a helyzet, ugyanis a sárga-kék kiscsapat vezeti a tabellát, miközben a Juventus-nak a vert mezőnyből (konkrétan a nullapontosak szégyentáborából) égető szüksége lenne a győzelemre. Ugyanis továbbra is azt kell írnunk a címvédőről, hogy igényli az első sikerét, ugyanis az tegnap este sem született meg.

Sőt, hiába játszott az elsőtől az utolsó percig hihetetlen mezőnyfölényben a Juve, a hajráig kellett gyötörni a vendégeket, hogy egy árvácska büntetőgólból meglegyen az iksz. A Chievo már az 5. percben vezetett a finn válogatott középpályás, Perparim Hetemaj góljával. Az új helyi kedvenc, Paulo Dybala pedig csak a 83. minutumban egalizált.

Döntetlenjével a Chievo egyelőre az élen maradt, a Juve pedig 16. helyen szerénykedik.

Végeredmény: 1-1
Gólszerzők: Dybala (83. perc-büntetőből), illetve Hetemaj (5.)

https://www.youtube.com/watch?v=zLLSFOk5xrg

Balogh József