Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kiesési rangadón maradt utolsó a Stuttgart

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Stuttgart együttese a komoly múltja ellenére idén bizony könnyen búcsúzhat a német első vonaltól. Bár a svábok most legalább nem kaptak ki…

hoffenheimVSstuttgart001

Bundesliga – 8. forduló
Hoffenheim – VfB Stuttgart
Egy viszonylag kiegyenlített félidőt követően, a második félidei fölénye miatt akár nyerhettek is volna a vendégek. Ám ennek fordítja történt kis híján: a Hoffenheim az együttest most már egyre inkább kinövő Kevin Volland révén kétszer is megszerezte a vezetést.
Ám a Stuttgart végül mindkét alkalommal egalizálni volt képes, így az megszerezte első döntetlenjét a bajnokságban. Bár ez a kétes dicsőség még mindig nem volt elég arra, hogy a Mercedes-gyáriak feljebb lépjenek a 18., azaz utolsó helyről.
A Hoff’-nál sem örülhetnek jobban, lévén a Szalai Ádámot most is a lelátón tartó gárda is éppen csak a kiesőzóna előtt egyensúlyoz.
Végeredmény: 2-2 (1-0)
Gólszerzők: Volland (33.-büntetőből, 77. perc), illetve Kliment (64.), Werner (90.)

Ingolstadt – Eintracht Frankfurt
Ugyan szeptember 19. óta először nyert bajnokit az újonc Ingolstadt, a mai sikerért járó három pont azt jelenti, hogy a kiscsapat továbbra is tapad az élmezőnyre. Sőt az osztrák légiósokra és vezetőedzőre épülő gárda a legrosszabb esetben is a hatodik helyről fogja várni a következő játéknapot.
A Frankfurt egyelőre nehezen indul be, ám az biztos, hogy van remény Détári Lajos egykori csapatában, ám egy újonc otthonában Armin Veh tanítványainak nem szabadna várniuk az ébredéssel az első bekapott gólig.
Végeredmény: 2-0 (0-0)
Gólszerzők: Groß (78. perc), Lex (84.)

Balogh József