Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„Kisebbfajta csodának lehettem részese.” – Andreas Möller

Nagy kérdés, együtt marad-e a válogatott szakmai stábja az elkövetkező időben, hiszen Andreas Möllernek lejárt a megbízatása.

14 09 2014 xjhx Fussball 1 Bundesliga Eintracht Frankfurt FC Augsburg v l Andreas Moeller

Meglepetést keltett Bernd Storck döntése, amikor a pótselejtező előtt lecserélte a szakmai stábot, ám ez a lépése tipikusan 19-re lapot húzott esetnek felel meg. „A magyar szövetséggel kötött megállapodásom eddig a mérkőzésig szólt – reagált a Dortmunddal játékosként sikeres szakember az RTL Nitro német csatornának. – Az viszont egyértelmű, hogy különleges élmény lenne edzőként részt venni az Európa-bajnokságon.” Mint fogalmazott, valódi csoda, ami történt, de rövid pihenőre vágyik, aztán „majd meglátjuk, mit hoz a jövő.”

„Kisebbfajta csodának lehettem részese. Nagyon kemény munkával eltöltött tíz napon vagyunk túl, méghozzá úgy, hogy a Párizst ért támadások után nagyon nehéz volt a futballra összpontosítani.”

Ha együtt marad a stáb, és a keret – márpedig miért ne? – akkor az Eb-szereplés is igazi ünnep lehet. Az új lebonyolítási rendszernek köszönhetően a kontinensviadalon sem lesz pofozógép a válogatottunk, mi több, nem reménytelen az egyenes kieséses szakaszba jutás sem. Addig azonban vár ránk a december 12-i sorsolás, és a felkészülés.

Gavalovits Sándor