Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angliában folytathatja a Roma fiatalja

Finoman szólva sem váltotta meg a világot 2014 nyara óta a Roma fiatal argentin szélsője, Juan Iturbe. Most nyáron még nem engedték el a fővárosiak, a télen viszont úgy tűnik, hogy zöld lámpát kap.

Juan Iturbe Roma

Iturbe a Hellas Veronában remekül teljesített, amikor még újoncként feljutottak, így elég komoly sikernek könyvelték el Rómában, hogy sikerült elhappolni a Juventus elől a nyáron. A kicsengetett 22,5 millió eurót azonban nem hozta vissza, nem nyújtott jó teljesítményt a Farkasoknál, nem csoda, hogy az előző átigazolási időszakban már a Genoa is bepróbálkozott a leigazolásával. Akkor már úgy tűnt, hogy minden el van intézve, de az utolsó pillanatban az igazgató, Walter Sabatini nem engedte el.

Most télen viszont már semmi nem állhat az útjába, a Sky Sport Italia úgy tudja, hogy a Watforddal már szinte meg is született az egyesség, csak hivatalosnak kell lennie. Iturbe számára ugyanakkor intő példa lehet korábbi csapattársa, Victor Ibarbo esete. A kolumbiai ebben a szezonban került a Lódarazsakhoz, azonban mindössze 43 percet játszott eddig, és azt sem túl lehengerlően. Meglátjuk, hogy Iturbénak mennyire jön majd be az angliai kaland.

Tereh Balázs