Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ronaldo duplájával nyert a Real Madrid!

Bízva a riválisok botlásában, a Real Madrid úgy fogadta a Valenciát, hogy a „Denevéreknek” voltaképpen már az első perctől kezdve ne legyen esélyük, ám a vendégek nem adták könnyen magukat.

 bugris

 

Real Madrid – Valencia 3-2 (2-0)
Helyszín: Madrid, Estadio Santiago Bérnabeu. Vezette: David Fernandez Borbalán.
Real Madrid: Casilla – Danilo, Ramos, Varane, Marcelo – Casemiro, Kroos, Rodriguez (Lucas 76.) – Vazquez, Benzema (Kovacic 65.), Ronaldo (Arbeloa 79.). Vezetőedző: Zinedine Zidane.
Valencia: Diego Alves – Barragan, Mustafi, Abdennour (Mina 46.), Siqueira – Javi Fuego, Parejo, Enzo Perez (Piatti 86.) –  Cancelo (Gomes A. 46.), Rodrigo, Alcacer. Vezetőedző: Pako Ayestarán.
Gólszerzők: Ronaldo (26., 59.), Benzema (42.) ill. Rodrigo (55.), Gomes (81.)
Sárga lap: Casemiro (52.) ill. Perez (13.), Siqeueira (39.), Gomes (43.), Fuego (69.)
Kiállítva: – ill. Rodrigo (83.)

Nem kezdett nagy elánnal a Real Madrid, de természetesen rögtön magukhoz ragadták a kezdeményezést a fővárosiak. Az első komoly lehetőség is a fehér mezesek előtt adódott, amikor is Ronaldo lövését kellett Diego Alvesnek védenie, de ez csak múló részsiker volt, egy perccel később már nem volt ellenszer a portugál ellen. 1-0! Továbbra is lendületben maradt a Real,s még a félidő előtt sikerült egy vitatott góllal megduplázniuk előnyüket a hazaiaknak, Benzema révén. 2-0! Az első játékrészben nem tudott ellenfele mellé felnőni a Valencia, de a másodikra már mintha egy új csapat jött volna ki.

Az 55. percben egy rövid felszabadítás után Rodrigo vette be Casilla kapuját, s máris csak egy gólra volt a Real, ám néhány perc múlva egy villámgyors kontra végén Ronaldo maga fejezte be amit elkezdett, s az 59. percben már 3-1 állt az eredményjelzőn. A harmadik gól megfogta a Valenciát, s úgy nézett ki, innen már nem állnak fel a vendégek, ám idővel új erőre kaptak, s a 81. percben a csereként beállt Gomes egy óriási bombagóllal szépített, 3-2! De ennyi puskapora maradt csak a Valencia csapatának, főként, mert a 83. percben Rodrigo kiállítása miatt megfogyatkoztak, s így már nem volt esélyük behozni lemaradásukat. A Real Madrid győzelmével továbbra is egy ponttal követi a Barcelonát, s az utolsó fordulóban a Deportivo La Coruna otthonába látogat. A Valencia a 11. helyen szerénykedik.

Kép forrása: totalsportek.com