Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Portugália: Ronaldo motivált, Nani klubot válthat

A portugál válogatott a magyar válogatottal szerepel egy csoportban a franciaországi Európa-bajnokságon, így találkozásuk szinte biztosra vehető, hacsak jelenkorunk legfélelmetesebb jelensége, a terrorizmus miatt félbe nem szakad a torna idő előtt. Cristiano Ronaldo miatt rengetegen figyelnek az ibériai csapatra, nézzük a legfrissebb híreket felőlük.

SOCCER N Ireland 070212

Nani ultimátumot kapott

Nincsen egyszerű helyzetben a 29 esztendős szélső, a Manchester United korább, a Fenerbahce jelenlegi kiválósága, akinek a válogatott mellett a klubkarrierre is figyelnie kell. Nem túl szerencsés dolog, ha egy játékos sorsa nem rendezett egy ilyen torna előtt, hát még ha a klub, mely a fizetését adja ultimátummal próbálja megkötni a kezét. A hírek szerint a török gárda 15 napos ultimátumot adott Nani számára szerződéshosszabbítási ügyben. Noha 2018-ig érvényes a kontraktusa, nemleges válasz esetén játékos és klub között megszakadhat a love story. A török média állítja, a galatasaray kihasználná a helyzetet, s lecsapna a portugálra ha úgy van. Igen ám, de a transfermarkt.de információi szerint az Atletico Madrid és Didier Drogba korábbi kínai csapata a Shanghai Shenhua is szívesen látná soraiban a korábban már “eltemetett” labdarúgót.

Ronaldo révén kérdezték a kapitányt

Fernando Santos a portugál nemzeti csapat szövetségi kapitánya leszögezte Ronaldo kapcsán – “Fizikálisan, mentálisan és morálisan is kiváló állapotban van! Ezt szerda este az észtek ellen meg is láthatják. Rendkívül motivált, nagyon meg akarta nyerni a Bajnokok Ligáját, így még ennél is nagyobb elszántsággal készül az Európa-bajnoki cím megnyerésére, ami egy nagy vágya”