Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dzsudzsák egykori PSV-s csapattársa a Videotonban?

Székesfehérváron a Videoton háza táján igen nagy terveket szövögetnek, cél a csapat jó szereplése a hazai és a nemzetközi porondon egyaránt. Új edző, új stílus és új játékosok, avagy a Fradi honi hegemóniáját szeretnék megszüntetni, az Europa-Ligában pedig a csoportkört elérni. A nagy tervekhez nagy igazolás is dukál, legalábbis a legfrissebb hírek szerint Dzsudzsák Balázs egykori eindhoveni csapattársa van a célkeresztben.

Danko+Lazovic+Zenit+Saint+Petersburg+v+Tom+F49yjE3DMTCl

Javában zajlik a felkészülés, sőt, csütörtökön már Europa-liga mérkőzést játszik Henning Berg együttese. A keret alakul, ám még közel sem végleges. Bódi Ádám Debrecenből, míg Barczi Dávid Diósgyőrből tette át a székhelyét, több játékos révén pedig még sok a kérdőjel. A kiszemeltek között ott szerepel Futács Márkó és Varga József neve, hogy csak a magyarokat említsük. Távozott Haraszti Zsolt és Koltai Tamás, mindketten Pakson folytatják, míg Filip Pajovics és Rudolf Gergely szabadon igazolható.

De kiről is van szó, mint érkező sztárjátékos? A 888.hu információi szerint Danko Lazovic lehet az, aki Székesfehérvárra szerződik. Bizonyára mindenki emlékszik a 47-szeres szerb válogatott csatárra Dzsudzsák Balázs csapattársaként a PSV mezében. A 33 esztendő golflelős jelenleg csapat nélkül tengődik azt követően, hogy szlovén kalandja az Olimpija Ljubjana színeiben véget ért, mielőtt elkezdődött volna, ugyanis nem kapott Lazovic munkavállalási engedélyt.

Lazovic A PSV mellett több jó nevű klubban is megfordult, állt a Bayer Leverkusen, a Feyenoord és a Zenit alkalmazásában is, a szlovén próbálkozás előtt pedig megjárta Kínát. Kérdőjel, hogy pályafutását ékesíti-e majd magyar állomás. Pár hét és választ kapunk.