Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angliába csábítanák az Eb sztárját

A belga középpályás remekül szerepel az Eb-n és ez az Everton érdeklődését is felkeltette. A játékos édesapja erősítette meg az információt, miszerint a fiát Angliába csábítanák.

4810605

Witsel jelenleg az orosz, Zenit Szentpétervár alkalmazásában áll. Az Európa bajnokságon eddig minden mérkőzésen pályára lépett, és a teljesítményével is hozzájárult csapata remek szerepléséhez. A belga válogatott Wales ellen küzd meg az elődöntőbe jutásért.

Az Evertonnak nagyon meggyőző ajánlatot kell tennie a játékosért, ha el akarják csábítani Oroszországból, mivel nem ők az egyetlen kérők. A Serie A-ból is érkezett megkeresés a középpályás iránt, a Napoli is harcol a futballista kegyeiért.

Ha összejönne az angoloknak, akkor Witsel lenne az új menedzser, Ronald Koeman első igazolása. A pénz nem lenne gond a szigetországiaknál, mivel a középpályás heti 100,000 font fizetési kérelmét is teljesíteni tudnák.

Az Evertonnak 100 millió fontja van arra, hogy új játékosokat vásároljon. Witsel sorsa azonban biztosan nem fog eldőlni az Európa bajnokság végéig.

kép: squawka.com

Nagy Gábor