Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Légiósok: Nagy lehetőséget kapott Tajti Mátyás

Bizonyosan marad Spanyolországban Tajti Mátyás, aki korábban a Barcelona utánpótlásában pallérozódott, de most már egy másik hispán együttesben teljesedhet ki.

629tajti

Nem sokáig kellett várni, hogy új klubot találjon magának a Puskás Akadémián, majd Barcelonában nevelkedő Tajti Mátyás. A tizennyolc éves középpályás ezúttal a Málaga színeiben bizonyíthat. Minderről elsőként a Mundo Deportivo számolt be, s ezen értesülést megerősítette az érintett is. „Igaz a hír – válaszolta az NSO-nak Tajti. – Több megkeresésem is volt, és a Málaga tervei tetszettek a legjobban. A klub remek kiugrási lehetőséget biztosít a feltörekvő, fiatal labdarúgóknak, itt sokat fejlődhetek.”

Elsősorban a negyedik vonalban szereplő második együttesben számítanak a fiatal magyarra, aki reményei szerint minél jobb teljesítménnyel segítheti új kenyéradóját. Ráadásul az ifi Bl-ben is megmutathatja magát – ezt már a Barcelonával is megtette – miután a klub ifjúsági együttese bajnoki címet szerzett.

„Azt a klubot választottam, amelyről azt éreztem, hogy a leginkább szeretne megszerezni engem, és amelynél adva vannak a feltételek az előrelépéshez. Az ifjúsági együttese az elmúlt szezonban az összes nagycsapatot megelőzve megnyerte a bajnokságot, az utánpótlásra nagyon odafigyelnek, és szimpatikus számomra, hogy a fiatalokból igyekeznek minél több játékost beépíteni az első csapatba. A Málaga kiváló ugródeszka lehet ahhoz, hogy élvonalbeli felnőttcsapatban játszhassak.” – folytatta a magyar játékos, aki nemrégiben közösségi oldalán beszélt a Barcelonától való távozás valós okairól.

Gavalvoits Sándor