Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Válogatott: Nyár, Balaton, Szenvedély!

Július utolsó hétvégéjén igazi nyári kikapcsolódásként szolgál majd a futball szerelmeseinek az a négyes torna, amit a kultúra városában, Balatonfüreden rendeznek majd meg.

Szlovákia nyerte a Balaton kupát

Az elmúlt három tornát Szlovákia nyerte.

A hagyományos torna Július 28-án kezdődik majd Románia-Szerbia, valamint Magyarország-Fehéroroszország összecsapásokkal. Július 30-án szombaton pedig a helyosztóknak lehetnek szemtanúi azok az érdeklődők, akik kilátogatnak majd a Füredi Sportpályára.

Az első tornát 2013-ban rendezték meg. Akkor még Vágó Attila volt a szövetségi kapitány és a mieink mellett Szlovákia, Lengyelország, valamint Csehország válogatottja vett részt a mini kupán. Az első helyet Szlovákia szerezte meg, lányaink pedig az utolsó helyen zártak. A második alkalommal rendezett torna érdekességéül szolgált, hogy ezen a tornán búcsúzott a válogatottól az idén visszavonult Pádár Anita. A Balaton-kupát akkor válogatottunk a harmadik helyen zárta.

A mostani torna úgy gondolom kiváló felkészüléssel szolgál majd a következő Eb-selejtezőre, amire majd szeptemberben kerül sor idehaza, amikor Németország válogatottját fogadják majd Markó Edináék.

A szervezők remélik, hogy a jó idő miatt sokan a helyszínen buzdítják majd a női labdarúgó-válogatottunkat.

Az eseményről a későbbiekben részletesebben is beszámolunk.

Hajrá Csajok,Hajrá Magyarország!

Mondj igent a női futballra!

Balázs Zoltán