Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: Négy érkező a zöldeknél

Újra edzői utasításoktól és játékosok zajától hangos a Bihari úti Ferencváros Női Labdarúgó Sportközpont. Dörnyei Balázs tanítványai július elején tértek vissza nyári szabadságukról. Rövid volt a pihenő, hiszen hamarosan Hollandiába kell utaznia a bajnoknak, ahol Bajnokok Ligája selejtező vár Bognár Enikőékre.

42223

A régi arcok mellett régi-új ismerősöket is felfedezhet az, aki kilátogat egy-egy edzésre ugyanis nyáron a zöld-fehéreknél folytatja a pályafutását Telek-Sümegi Éva, aki korábban az Astrát erősítette, illetve Szeitl Szilvia, aki a Feminából érkezett, a tavaly még az MTK színeiben játszó Nagy Ágnes és a bosnyák válogatott Marija Aleksic is csatlakozott a címvédőhöz.

Jó hír a csapat szimpatizánsai számára, hogy Ebere Orji plusz 1 évvel meghosszabbította kontraktusát. A távozók listáján eddig egyedül a ghánai Elizabeth Addo neve szerepel.

„Azt éreztem, hogy többre vágyom, nagyobb álmaim vannak annál, mint amit a Feminánál most el tudnék érni, ezért választottam a Ferencvárost. Tizenhárom évet töltöttem a Feminánál, ami ráadásul az első csapatom volt. Nem volt könnyű döntés, de remélem a sikerek majd feledtetik ezt.” – mondta Szeitl Szilvia.

„Nagyon örültem, mikor megkeresett a Ferencváros. Remélem, hogy rangidősként pozitív hatást tudok majd gyakorolni a csapatra. Szeretnék egy sikeres együttes tagja lenni.” – jegyezte meg Sümegi.

„Úgy gondolom, hogy sokkal nagyobb lehetőségem van a fejlődésre a Ferencvárosban – vélekedett Nagy. – Szerettem az MTK-t, szerettem ott játszani, de a saját érdekeimet kellett néznem, és úgy érzem, jó döntést hoztam.” 

„Az előző edzőm beszélt Dörnyei Balázzsal, hogy szeretnék a Ferencvárosban játszani, és hamar dűlőre vittük a dolgot. Meg szeretném mutatni, hogy jó játékos vagyok, és napról napra fejlődni szeretnék.” – nyilatkozta magabiztosan újdonsült játékosunk, Marija Aleksic.

„Posztra kell igazolni, és olyan helyekre jöttek játékosok, ahova kellett. Érkezett egy rutinos belső védő Szeitl Szilvia személyében, aki épp egy olyan korban van, ahol meg tud újulni. Szintén a védősorba érkezett Marija Aleksic, aki egy nagyon fejlődőképes sportoló. Nemzetközi szinten is gyors, ami a belső védő posztján hiánycikk – sorolta Dörnyei Balázs. – Sümegi Évát azért szerettem volna a Fradiba hozni, mert az olyan mérkőzéseken, ahol pont az ő rutinjára lenne szükség, sokat tud majd segíteni. Elizabeth Addo helyére érkezett Nagy Ágnes. Furcsa talán, hogy nem volt stabil csapattag az MTK-ban, de benne is vannak olyan dolgok a pályán, olyan húzások, amik szintén jók lehetnek nekünk.”

( Forrás: Fradi.hu)

Balázs Zoltán