Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Iheanacho zöld utat kapott

A hírek eddig arról szóltak, hogy vízumproblémák miatt nem utazhat el a Manchester Cityvel Kínába a csapat nigériai támadója. A dolgok viszont rendeződtek, és Iheanachot is nevezték az ázsiai-túrára utazók közé.

APTOPIX Britain Soccer League Cup

Kelechi Iheanacho zöld utat kapott, így már biztosan részt vehet a csapat felkészülési túráján, Kínában. Ez egy hatalmas lehetőség számára, hogy tehetségével elkápráztassa az újonnan kinevezett menedzsert, Pep Guardiolát. Az együttes először hétfőn mérkőzik meg a városi riválissal, a Manchester Uniteddel Pekingben, majd csütörtökön a német élvonalban jeleskedő Borussia Dortmud lesz a következő ellenfél.

A 34 fős keretben helyet kapott a két friss igazolás, Oleksandr Zinchenko és Nolito is. Sztárokból sem lesz hiány, mivel a Kékekkel biztosan utazik Joe Hart, David Silva, valamint Sergio Agüero is. Zabaleta felépült a sérüléséből, így ő is megkezdheti a felkészülést a csapattal, valamint a kapitány, Kompany is jelen lesz Kínában.

Ilkay Gundogan, még lábadozik, ezért őt Guardiola nem viszi ki a csapattal Kínába. Kevin de Bruyne, Eliaquim Mangala és Bacary Sagna még az Európa bajnokság fáradalmait pihenik ki, így ők csak később csatlakoznak majd a kerethez.

A katalán szakember a fiatalokról sem feledkezik el. Szinte biztos, hogy Tosin Adarabioyo, Bersant Celina, Manu Garcia és Aleix Garcia is szerepet kap a felkészülés során.

 kép: fourfourtwo.com

Nagy Gábor