Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Merre tovább Bacca?

Kérdezhetnénk tőle teljesen jogosan. Hisz annyi, de annyi hír van már arról, hogy távozik Milánó városából, mint égen a csillag. Igaz ahogy csillagok hullanak, úgy vesznek el ezek a híresztelések is a média sötét bugyraiban. Mindenesetre az AC Milan útnak indul Amerikába, hogy ott folytassa a felkészülést és Baccat az újságírók kérdőre vonták. 

70bacca

A kolumbiai támadó pedig határozottan válaszolt úgy, mintha soha nem is lett volna West Ham ajánlat érte. Ugyanis igen, az angol klub kimondottan rajta lógott, idestova egy hónapja. Legalábbis az olasz és angol lapok szerint. Mi több, a legtöbb médiumnál már konkrét összeget emlegettek, mint transzfer díj, ami 30 millió euróra rúgott volna. Ám egyenlőre úgy néz ki, hogy a csatár marad Milánó piros – fekete részén:

” A csapattal fogok elutazni holnap az USA-ba. West Ham? A Milanra gondolok és arra, hogy mielőbb az edzői gárda rendelkezésére álljak. Nem érzek nyomást. Négy éves kontraktusom van a Milannal, boldog vagyok. Európában játszani? Eljön az idő, elsősorban a klubbal kell beszélnem, aztán meg látjuk mi történik.”

Érdekes nyilatkozat, hiszen kijelenti, hogy boldog és a Milanra gondol, ám az utolsó mondat biztosan felperzseli majd a szurkoló táborokat illetve a médiát. Amolyan kis kaput hagyott magának a támadó. Mindenesetre a csapattal fog utazni és részt fog venni a felkészülésen. Azonban ez még mindig nem mondható teljes biztosítéknak azt illetően, hogy a szezont is  Milannal kezdi majd meg.

Borbély Szabolcs