Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG kiütötte a Real Madridot – videóval

Folytatódnak a küzdelmek a Bajnokok Nemzetközi Kupájában. A PSG már lejátszott egy mérkőzést az Inter ellen, amit Emery csapata meg is nyert 1:3-ra. A Real Madrid még csak most kezdi meg a csoportküzdelmet. A két együttes legutóbb 2015-ben, Bajnokok Ligája találkozón mérkőzött meg egymással, akkor a Blancók tudtak győzedelmeskedni egy góllal.

13882133_10155187957733298_1490192685440923394_n

 

Real Madrid – PSG 1:3 (1:3)
Helyszín: Ohio Stadium, Columbus, Ohio Vezette: Grajeda
Gólszerző: Marcelo (44. – büntető) ill. Ikone (2.), Meunier (35. 40.)
Sárga lap: – ill. Silva (8.), Aurier (14.), Kurzawa (30.), Stambouli (78.)
Kiállítva: – ill. –

Real Madrid: Casilla (Yanez 46.) – Marcelo (Tejero 46.), Nacho (Lienhart 46.), Varane (Hakimi 46.), Danilo (Carvajal 46.) – Isco (Asensio 46.), Casemiro (Fernandez 46.), Kovacic (Odagaard 46.) – Jese (Febas 46.), Morata (Diaz 46.), Lucas (Enzo Zidane Fernandez 46.) Vezetőedző: Zidane

PSG: Trapp – Aurier, Silva (Meunier 11.), Kimpembe, Kurzawa (Maxwell 69.) – Callegari, Rabiot (Nkunku 70.) – Lucas (Georgen 69.), Pastore (Stambouli 46.), Ikone (Di Maria 46.) – Cavani (Ben Arfa 69.) Vezetőedző: Emery

A második percben zörrent a Real Madrid hálója. Ikone a tizenhatos közepéről célozta meg a bal alsó sarkot, Casillasnak esélye sem volt leérni a lövésre. A 10. percben Morata próbálkozott lövéssel, azonban a kísérletből nem született gól. A 18. percben Kovacic próbálkozott egy lövéssel sikertelenül a tizenhatoson kívülről. Rá egy percre Danilo is tett egy kísérletet, ám a labdája jócskán a kapu fölött szállt el. Cavani remek helyzetbe került, azonban nem volt ideje helyezni a labdát, így az a kaput elkerülve hagyta el a pályát. A 35. percben a csereként beállt Meunier 25-ről lőtte el a labdát, ami a kapu jobb felső sarkában köt ki, így már 2 gólos a párizsiak előnye. A 24 éves belga jobb kezdést el sem képzelhetett volna a PSG-nél, második mérkőzésén már feliratkozott a góllövők közé. A 40. percben már a csapatnak a harmadik, magának a második gólját jegyzi ezen a mérkőzésen. Remek helyzetkihasználást követően bal lábbal volt eredményes. A félidő lefújása előtt még szépít a Királyi Gárda. Egy szabálytalanságot követően Marcelo rakja le a büntetőpontra a labdát, és higgadtan juttatja jobb alsóba a játékszert. Az első játékrészt követően a PSG vezet 2 góllal.

A második félidőre egy teljesen új Real Madrid futott ki. Zidane úgy döntött, hogy az egész csapatot lecseréli, és ezzel mindenkit játéklehetőséghez juttat 45 perc erejéig. A francia klasszis fia, Enzo Zidane Fernandez is pályára léphetett így a francia bajnok ellen. Ezt a játékrészt, akárcsak az előző is erős kezdte mindkét csapat. Rögtön tűz alá vették a kapukat, azonban a portások a helyükön voltak, így az eredményjelzőn nem módosultak a számok. A 65. percben Asensio került ígéretes helyzetbe, ám a bal lábas lövése nem ért célba, kicsivel elkerülte a kaput. 3 perccel később Cavani próbálkozott, azonban ő sem érezte a célt pontosan. A meccs hajrájában már nem változott az eredmény. Egy pörgős első félidőnek köszönhetően a PSG begyűjtötte a három pontot.

kép: si.com

Nagy Gábor