Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elverték a Bayern Münchent – videóval

Zseniálisnak ígérkező felkészülési párharcokat láthatott a tengerentúli közönség, Chicagóban a Bajnokok Nemzetközi Tornája keretein belül csapott össze A Bayern München és az AC Milan. Carlo Ancelotti elszenvedte első vereségét új csapata élén, avagy hat gól után végül a büntetők döntöttek a szebb időket is megléő olasz klub javára.

13872717_10153664605171937_2188980493478885817_n

Bayern München – AC Milan 3-3 (2-1) – büntetőkkel 3-5
G: Ribery (29., 90. büntető), Alaba (38.) ill. Niang (23.), Bertolacci (49.), Kucka (61.)

Nyilván nem a teljes várható bajnoki kezdővel, de igen erős tizenegyekkel futottak neki a csapatok a mérkőzésnek, s nagy meglepetésre labdabirtoklás tekintetében elmaradt a várható bajor fölény. A 23. percben a 21 esztendős M’Baye Niang találata adott alaphangot a mérkőzésnek, Ribery révén azonban hamar válaszolt a regnáló német bajnok, mely az első játékrész hajrájára fordulva Lahm passza és Alaba gólja révén a vezetést is megszerezte. Badstubert a 31. percben le kellett cserélni a labdarúgó elképesztő pechszériája úgy fest, hogy újfent folytatódik, állapotáról még nem nagyon látott napvilágot hír.

A fordulást követően Bertolacci révén egalizálni tudtak a milánóiak, sőt a 62. percben a félidőben beálló szlovák Kucka révén a vezetést is újra magukhoz ragadták. De hát ugye német csapat az német csapat, a Bayern egyenlítő találata a 90. minutumban érkezett Ribery büntetőből mentette tizenegyespárbajra a meccset. Tehát, ha úgy tetszik nem szenvedett vereséget Carlo Ancelotti a rendes játékidőben. Az AC Milan rúgói nem hibáztak, Honda, Matri, Kucka, Romagnoli és Bonaventura is a hálóba talált, míg a bajoroknál az első három rúgó Lahm, Alaba és Bernat túljárt a kapuvédő eszén, Rafinha azonban rontott, így ötödik német rúgó már nem is volt.

További program és transzferkörkép a csapatok révén

Logo_FC_Bayern_München.svg

Július 30. 23:00 Inter – Bayern München
Augusztus 4. 01:30 Bayern München – Real Madrid
Augusztus 14. 20:30 Borussia Dortmund – Bayern München (szuperkupa)

Érkezők: Renato Sanches (Benfica), Mats Hummels (Dortmund)

Távozók: Serdar Tasci (Szpartak Moszkva), Sebastian Rode (Dortmund), Pierre-Emile Höjbjer (Southampton), Medhi Benatia (Juventus-kölcsönbe)

Milan_logo

Július 31. 04:00 Liverpool – AC Milan
Augusztus 4. 03:00 AC Milan – Chelsea

Érkezők: Gianluca Lapadula (Pescara)

Távozók: Stephan El Shaarawy (As Roma), Simeone Verdi (Bologna)