Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hivatalos: Adriano a Besiktasé

Az FC Barcelona most már hivatalosan is elbúcsúzik a gárda egyik legnépszerűbb játékosától, a védekezésben éveken át igazi jolly jokernek számító Adrianotól. A brazil játékos a török Besiktashoz szerződött.

adriano001

Adriano Correia hat szezonon keresztül szolgálta a Barcelona csapatát és annak szurkolóit, ám most 31 esztendős új vizekre fog evezni. Ugyan kissé még korai a brazil védő esetében levezetésről beszélni, ám a török bajnok együttesnél alighanem remek kis fizetést fog kapni, főleg annak örömére, hogy nagyon jó áron tudták őt leszerződtetni: potom 600 ezer euróért, ami végül 1,7 millióig emelkedhet, ha a BJK bejut a Bajnokok Ligája csoportkörébe.

Természetesen mivel hivatalos bejelentésről van szó, most már a Besiktas sem titkolózik tovább, és hivatalos honlapján dicsikszek el a világnak a transzferről:

„Üdvözöljük a Besiktas Családban Adriano Correiat!
A tehetséges védő, aki a nagyszerű FC Barcelonában játszott 2010 és 2016 között, most már a Besiktas JK mezét viseli. Adriano számos címet nyert az évek alatt, és a Besiktas JK reméli, hogy ezt meg fogja ismételni Törökországban is. Kétségtelen, hogy az egyedi stílusú játéka, a tapasztalata és a brazil szíve miatt különlegeset fog nekünk adni.

Besiktas JK”

Balogh József