Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Diego Costa nem megy az Atletihez – de ő igen! Hivatalos!

Lezárult egy jó ideje húzódó ügy, amelynek főszereplői az Atletico Madrid jelenlegi és egykori támadói, illetve egy bizonyos sevillai úriember.

Kép: Independent

Kép: Independent

Az AS arról számolt be, hogy Diego Costa nem tér vissza Madridba. Habár a nemzetközi sportsajtó az utóbbi időben felvetette ennek lehetőségét, a spanyol válogatott rossz fiú mégsem tér vissza korábbi sikereinek színhelyére, hanem marad Londonban, a Chelsea játékosa.

Ez leginkább annak köszönhető, hogy a pozíció idő közben már betöltésre került. Az Atletinél régóta szeretnének a csapatba egy gólérzékeny és biztoslábú befejezőt – mivel a fiatal Vietto kölcsönben Sevillába került, így egyértelmű volt, hogy Correa és Torres mellé érkezik még valaki a csapatba. Ez a valaki pedig nem más lesz, mint a francia Kevin Gameiro.

Gameiro neve sok nagy klubnál felmerült a tavalyi parádés szezonja után – még a Barcelona is szerette volna megszerezni – de a jelek szerint most eldőlt a dolog: az Atletibe kerülhet, nagyjából 35 millió euróért. Érdekes lesz majd látni, hogy miként tudnak majd együtt élni a pályán honfitársával, Antoine Griezmannal a matracosok támadóalakzatában. Az átigazolás tényét azóta már az Atletico Madrid a saját közösségi médiás oldalain is megerősítette.

A Sevilla nézelődik közben a piacon: Vietto mellé a tervek szerint a Toulouse futballistáját, Wissam Ben Yeddert szemelték ki, aki a L’Equipe szerint 9 millió euróért érkezhet majd.

Baranyai Balázs