Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zidane: “Morata marad!”

A Real Madrid edzője Zinendine Zidane a Chelsea elleni 3-2-es győzelem után jelentette be, hogy Morata marad a királyi gárdánál, és megerősítette, hogy Jesé a PSG-vel tárgyal. Emellett a csapat felkészüléséről is mesélt.

1469820114_067907_1469826891_noticia_normal

Forrás: AS.com

Zidane először is elmondta, hogy boldog, hogy nyerni tudtak azok után, hogy 3-1-re kikaptak a PSG-től, mivel fontos az, hogy jól kezdjék meg a felkészülést. Augusztus 9-én már tétmeccset játszanak a Sevilla ellen az UEFA-Szuperkupa döntőjében. A királyiak edzője szerint nem lesz gond a csapattal és még egy Bayern München elleni felkészülési meccsük is hátra van, ahol gyakorolhatnak.

Zidane emellett még a játékosairól is beszélt, első körben Marcelot kiemelve, akit szerinte öröm volt nézni. A brazil 2 meccs alatt három gólnál jár.

“Marcelo igazi vezére a csapatnak és megmutatja a többieknek, hogy mit kell tenniük. Nagyon elégedett vagyok a játékával.”

Zidane azt is elismerte, hogy Jesé azért nem volt ott a keretben, mert épp a PSG-vel tárgyalt, de azt is elmondta, hogy semmit nem írt még alá. Mellette Morata helyzetéről is beszélt, és úgy tűnik, végre pont került a fiatal spanyol csatár ügyének végére.

“Morata a Real Madrid játékosa és nagyon elégedettek vagyunk vele. Végre hazatért és egy évig még biztosan velünk marad.”

Szigeti Andrea