Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lelépte a Liverpool a Milant – Videóval!

Folytatódott az észak-amerikai kontinensen megrendezett Bajnokok-Kupája elnevezésű nyári felkészülési torna. Magyar idő szerint hajnali négy órakor a Liverpool az AC Milan együttesével találkozott, és nyert könnyedén, 2-0-ra.

A kép csalóka, Roberto Firmino éppen gólját ünnepli (Kép: twitter.com)

Liverpool – AC Milan 2-0 (0-0)
G: Origi (59.), Firmino (73.)

A Chelsea elleni legutóbbi 1:0-ás vereséget a szebb napokat is látott AC Milan ellen sikerült feledtetnie a Liverpoolnak. Az angolok gól nélküli első félidőt követően Előbb a belga Divock Origi szép lövésével, majd a brazil Roberto Firmino becsúszva szerzett góljával lelépték a milánóiakat.
Jürgen Klopp együttese láthatóan frissebb volt riválisánál. Ez a meccs is megmutatta, hogy a Milan szurkolóinak sajnos bele kell törődniük, hogy csapatuk jelenleg még mindig távolabb van a kontinens élcsapataihoz képest. Vincenzo Montella vezetőedzőnek sok dolga lesz új csapatával.

https://youtu.be/z1CRJqn1cIQ

A csapatok tovább programja + átigazolások

Augusztus 2. 02:35. Liverpool – Roma

Augusztus 6. 18:15. Liverpool – Barcelona

Érkezők: Joel Matip (Schalke), Alex Manninger (Augsburg),  Sadio Mane (Southampton), Georginio Wijnaldum (Newcastle), Ragnar Klavan (Augsburg), Loris Karius (Mainz)

Távozott: Jordon Ibe (Bournemouth), Joe Allen (Stoke City), Martin Skrtel (Fenerbahce), Brad Smith (Bournemouth), Kolo Toure (Celtic), Bogdán Ádám (Wigan)

Augusztus 4. 03:00. AC Milan – Chelsea

Érkezők: Gianluca Lapadula (Pescara), Leonel Vangioni (River Plate)

Távozók: Stephan El Shaarawy (As Roma), Simeone Verdi (Bologna), Philippe Mexes, Kevin-Prince Boateng, Alex (szabadon igazolhatók)

Nagy Ákos