Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lenullázta az angol bajnokot a PSG – Videóval!

A Paris Saint-Germain átrobogott az angol bajnokon az Észak-Amerikában zajló Bajnokok Kupája elnevezésű felkészülési tornán. A franciák mindkét félidőben szerzett 2-2 góljára a Leicester Citynek nem volt válasza. Meggyőző fölénnyel nyert Unay Emery csapata.

(Kép: theusabulletin.com)

Paris SG – Leicester City 4-0 (2-0)
G: Cavani (26. – 11-esből), Ikone (45.), Lucas Moura (65.), Édouard (90.)

Nagy várakozással tekinthetett a semleges szurkoló a francia és az angol bajnok nyári felkészülési mérkőzése elé. A találkozón azonban hamar kiderült, hogy a párizsiak felé billen a mérleg nyelve. A Paris Saint-Germain valósággal átgázolt a a Leicester Cityn, és lenullázta Claudio Ranieri együttesét.

A gólgyártást Edinson Cavani kezdte, az uruguayi büntetőből volt eredményes. Az első félidőben a Real Madrid hálójába is beköszönő Nanitamo Ikone duplázta meg a franciák előnyét.
A Leicester a szünetben öt, a PSG egy óra elteltével hat helyen változott. A cserék nem igazán rázták fel az angolokat, akik a brazil Lucas közeli fejesével bő egy órányi játékot követően már három gólos hátrányba kerültek.
A kegyelemdöfést a 18 esztendős Odsonne Eduard vitte be a találkozót végigvédő Kasper Schmeichel hálójába.

A tudósítások szerint a franciák ilyen arányú győzelme is teljesen megérdemeltnek mondható!

https://youtu.be/OAZSU1TG_UA

A csapatok hátralévő programja a bajnokságig + átigazolási körkép

Július 6. 20:45 PSG – Lyon (francia szuperkupa)

Főbb érkezők: Thomas Meunier (Club Brugge), Giovani Lo Celso (Rosario Central), Grzegorz Krychowiak (Sevilla), Hatem Ben Arfa (Nice),

Távozott: Zlatan Ibrahimovic (Manchester United), Lucas Digne (Barcelona), Grégory van der Wiel (Fenerbahche)

Augusztus 7. 17:00 Leicester City – Manchester United (angol szuperkupa)

Érkezett: Ahmed Musa (CSKA), Nampalys Mendy (Nice), Ron-Robert Zieler (Hannover), Luis Hernández (Sporting Gijon), Raul Uche Rubio (Rayo vallecano)

Távozott: N’golo Kanté (Chelsea), Andre Kramaric (Hoffenheim), Paul Konchesky (Gillingham), Mark Schwarzer (szabadon igazolható), Dean Hammond (Shaffield United)

Nagy Ákos