Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Még lesz mozgás a Unitednél

Jose Mourinho továbbra sem áll le és saját képére formálja új csapatát a Manchester Unitedot, ám érkezők helyett most a távozók vannak terítéken. 

021615-SOCCER-Juan-Mata-of-Manchester-United-on-the-ball-AS-PI.vresize.1200.675.high.82

Értesülések szerint már “csak” Bastian Schweinsteiger, Juan Mata és Adnan Januzaj sorsa tisztázatlan a klubnál, ám azt lehet sejteni, hogy egyikőjük sem marad a csapatnál az átigazolási szezon lezárultával.

A rutinos világbajnok középpályás maradna és megküzdene a helyéért, ám a csapatnál reménykednek abban, hogy sikerült “elpasszolni”, a hírek szerint a Serie A-ból, a Bundesligaból és a PL-ből is lennének kérői a játékosnak.

Mata helyzete hasonló a Schweinsteigeréhez, ám itt a csapat sem zárkózna el a maradásától, de tudjuk, hogy Mata és Mourinho viszonya nem a legjobb, így a középpályás inkább a távozás mellett lenne.

Januzaj egyelőre nem tudta beváltani azt, ami még anno jósoltak neki és egy újabb kölcsönopcióval újra megválnának tőle.

Egy biztos, hogy továbbra is óriási munka folyik a csapatnál és mindenki izgatottan várja az új szezont az Old Traffordon.