Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Íme Joe Hart érdeklődői!

Mint ismert, az elmúlt időszakban felröppentek olyan hírek, melyek szerint távozhat a Manchester Citytől Joe Hart, mivel Pep Guardiola nem számít a szolgálataira. Nos, minden bizonnyal van valóság alapja, hiszen a Sunderland ellen Willy Cabellero állt az angol együttes kapujában. A manchesteri alakulatnak állítólag két fő jelöltje van, az egyik a portugál Rui Patrício, míg a másik a chilei Claudio Bravo. No, de a média értelemszerűen próbál puhatolózni az után, hogy Hart vajon hol folytatja. A 29 esztendős portást eddig két csapattal boronálták össze. 

Manchester-City-v-Sunderland-Premier-League

A Daily Mirror információi szerint a Sevilla és az Everton jelentkezett be Joe Hart játékjogáért. Utóbbi együttest már jó ideje emlegetik az angol hálóőrrel kapcsolatban, míg a spanyol gárdát először dobták be lehetséges opcióként. A válogatott portást 2019 júniusáig köti szerződés a Manchester Cityhez, a transfermarkt pedig 17 millió euróra becsüli a piaci értékét. 

Joe Hart 2006 nyarán került a Manchester City kötelékébe. Első Premier League-s bajnoki mérkőzésére nem kellett sokat várni, hiszen a 8. fordulóban ő védhetett a Sheffield United ellen, mely 0:0-ra végződött. Ezt követően két alacsonyabb osztályú gárdának is kölcsönadták, majd a 2007/2008-as idénytől első számú kapussá vált a kékeknél. Annak ellenére, hogy stabil helye volt a kezdőben, a 2009/2010-es szezonra mégis kölcsönadták a Birmingham Citynek. Visszatérése után azonban újra ő élvezett előnyt társaival szemben. Jelenlegi állomáshelyén eddig 347 tétmérkőzésen kapott lehetőséget. 

Németh Boldizsár