Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pique ismét beszólt a Real Madridnak

Pique híres arról, hogy nagyon szeret az ősi rivális, Real Madriddal foglalkozni, legyen szó akár egy kupa ünneplésről vagy a Twitterről. Most egy interjúban ragadta meg az alkalmat, hogy beszóljon a királyiaknak. 

Barcelona+Training+Press+Conference+qlRRDpx3U2cl

Forrás: dailymail.co.uk

Piquet a legutóbbi interjújában arról kérdezték, hogy milyen csapatokat szeretne ellenfélnek a Bajnokok Ligájában. A katalán játékos frappánsan válaszolt:

“Inkább egy könnyebb utat szeretnék a döntőig. Először az olasz harmadik helyezettet a legjobb 16 között, aztán a német a nyolcadikat a negyeddöntőben, majd az angol negyediket az elődöntőkben, és minden visszavágót hazai pályán szeretnénk játszani.”

Ha behelyettesítjük a válaszába a csapatok neveit, akkor kiderül, hogy Pique a Real Madrid tavalyi útját írta le a Bajnokok Ligájának döntője felé. A királyiak miután első helyen végeztek a csoportjukban a PSG, a Shakhtar Donyeck és a Malmö előtt, először a Romát, utána a Wolfsburgot és a Manchester Cityt győzték le, majd az Atlético Madrid ellen játszhatott a BL-döntőben, amit végül meg is nyertek. Emellett a csoportkör után minden fordulóban idegenben kezdtek.

Pique egy ideje elszórakoztatja magát és közönségét ezekkel az odaszólogatásokkal, amivel meg is találta a párját a Real Madridnál Arbeloa személyében, de népszerűségén nem sokat segítettek eddig ezek a nyilatkozatai. A spanyol edzéseken és meccseken rendre kifütyülik a játékost, igaz ez őt nem érdekli és azóta is minden alkalmat megragad, ha beszólhat a Real Madridnak.

Szigeti Andrea