Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fiolát is megszerezte a Videoton

Mióta a Puskás Akadémia kiesett az élvonalból mindenki arra várt, hogy vajon Fiola Attila melyik csapatnál folytatja. Külföldre szeretett volna igazolni, de ez nem jött össze, így a magyar élvonalbeli ezüstérmes Videoton lett belőle.

fiola-kovács bemutatás vidi.hu(vidi.hu)

A 26 éves védő (jobbhátvéd, középhátvéd), védekező középpályás a Paksban mutatkozott be az NB I-ben,2009 tavaszán. Hat évvel később a váltás mellett döntött, s mindenki meglepetésére a merész célokat szövő, de mégiscsak kis csapatnak számító Puskás Akadémiához szerződött. Másfél év után, az átigazolási időszak utolsó napján lett a Videoton labdarúgója.

Nagyon örülök, hogy mostantól a Vidi játékosa lehetek. Hosszú távon az a célom, hogy bajnoki címet ünnepelhessek a Vidivel, és a nemzetközi porondon is szép sikereket szeretnék elérni“– nyilatkozta a vidi-hu-nak az új igazolás.

„Fiola Attilát úgy gondolom, hogy egy szurkolónknak sem kell bemutatni, hiszen személyében a magyar válogatott egyik alapemberével erősödtünk. Ismét nőtt a versenyhelyzet a kereten belül, ez elengedhetetlen a fejlődéshez, ráadásul az átigazolási időszak még nem ért véget. Érkezésével tovább gyorsul az eddig is gyorsnak, dinamikusnak mondható csapatunk, képességeivel pedig nem csak magyar-, hanem nemzetközi szinten is hozzásegítheti a klubot ahhoz, hogy elérjük a céljainkat“ – ezek pedig már Kovács Zoltán sportigazgató szavai.

A Videoton az átigazolási időszak utolsó napjaiban igencsak aktív volt, négy válogatott labdarúgót is szerződtetett.

Endrődi Dávid