Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Induljon az őrületes átigazolási véghajrá! – minden élőben az átigazolási piacròl

Eljötta 2016-os nyári átigazolási szezon zárónapja. A csapatok többségének éjfélig van ideje tető alá hozni az üzleteket. Vajon lesz aki túltesz a Pogba transzferen? Meglepetésekből általában nincs hiány ezen a nyáron, ám elképzelhető, hogy az igazi tűzijáték ma jön. Tartsanak  FociClub.hu-val és nem maradnak le semmiről. Cikkünk egész nap folyamatosan frissül.

transfer1

11:44 – Ismét Moussa Sissoko és az ő ügye van terítéken. A játékos jelenleg Párizsban van a válogatottal és várja, hogy a mai napon elengedje a Newcastle. Ám a hírek szerint minden ajánlatot ami 30 millió font alatt van elutasítanak, ám jelenleg nincs olyan klub aki ennyit letenne a középpályásért.

11:31 – Hírek Valenciából, a csapat közel van a Manchester City hátvéd, Eliaquim Mangala leigazolásához, aki kölcsönbe érkezne a “Polgároktól”.

11:15HIVATALOS – A Besiktas leigazolta az angol bajnok Leicester City középpályást Gokhan Inlert. Részletek itt.

11:04 – Az Arsenalnál nem lesz túl pörgős nap, Arsene Wenger megerősítette, hogy Mustafin és Lucas Perezen kívül nem lesz új érkező. Serge Gnabry és Jack Wilshere távozhat még, ám Mathieu Debuchy és Chuba Akpom a klubnál maradhat és harcolhat az első csapatba kerülésért.

10:39 – A Sky Sports értesülései szerint Marcos Alonso a Fiorentina hátvédje jelenleg a Chelsea tréning pályáján tartózkodik a Surreyn, ahol épp az orvosiját végzik a londoni kékek. Hivatalos bejelentés hamarosan.

10:22 – A hírek szerint a Stoke Citynél is mozgalmas nap lesz, Bruno Martins Indi a Portoból, valamint Wilfred Bony a Manchester Citytől érkezhet a csapathoz.

10:02 – Értesülések szerint a hányattatott sorsú Mario Balotteli sorsa is eldől, aki a Liverpooltól a francia Nicehez igazol. A játékos L’Equipe értesülései szerint éppen az orvosi vizsgálatára tart.

9:46 – A másik manchesteri alakulatnál a Unitednál is lehet mozgás a mai napon. Jose Mourinho továbbra sem tett le a Monaco védő, Fabinho megszerzéséről. Bastian Schweinsteiger új klubja továbbra is nyitott kérdés, még Marcos Rojo és Phil Jones sorsa sem dőlt el.

9:18 – Hírek a Manchester City háza tájáról, Joe Hart Torinoba igazolása már tény. Samir Nasri a Sevillában köthet ki, míg Eliaquim Mangala volt csapatához a Portohoz kerülhet vissza. Wilfred Bony eladásáról még tanácskozik a klub, Sergio Aguero helyzetétől függ nála minden.

9:15 – A mai napon még Moussa Sissoko sorsa is könnyen eldőlhet. A kampányolások és a puhatolózások ellenére, a francia Eb egyik legjobbja továbbra is a Newcastle játékosa, ám a mai napon a Tottenham egy 20 millió fontos ajánlattal megpróbálja elcsábítani a játékost.

9:11 – A Liverpooltól igazol a Lazio. A Sevilla nevelésű spanyol Luis Alberto már orvosin van a római csapatnál. A játékos az elmúlt két szezont kölcsönben töltötte Spanyolországban. Jurgen Klopp továbbra sem számol vele a mersey-arti csapatnál, így ez a fő oka az eladásának.

8:36 – Az Everton erősen dolgozik a Napoli csatárának Manolo Gabbiadininek a leigazolásán. A csapatok egyelőre még csak “tapogatóznak” egymásnál, ám a hírek szerint a Napoli hajlik az eladásra és már Gabbiadini helyettesét keresnék.

8:35 – Monacoból igazolna az Atletico Madrid, méghozzá a csapat egyik középpályását Thomas Lemart. Ám az első értesülések szerint a francia csapat elutasította a kezdeti 20 millió eurós ajánlatot.

8:12 – Jack Wilshere az Arsenal középpályása 2 csapatra szűkítette azon jelöltek listáját, ahova kölcsönbe menne, a megfelelő játéklehetőség reményében. Ez a két csapat pedig a Crystal Palace és a Bournemouth. Az “Ágyúsok” mindenben támogatja saját nevelésű játékosát, hogy újra fel tudja magát építeni.

8:00 – Üdvözöljük az olvasókat! Az elkövetkezendő szűk 16 órába a legfrissebb átigazolási híreket és pletykákat a futball világából itt követhetitek élőben nyomon. Tartsanak velünk és a FociClub.hu-val és nem maradnak le semmiről.