Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Még mindig zátonyon Insigne szerződéshosszabbítása

Nincs feszültségmentes nap Nápolyban sem. Talán már elkezdték megemészteni, hogy Higuaín elhagyta a csapatot, de  azt aligha fogják, ha egy újabb közönség kedvenc mondana búcsút.

insigne

Ugyanis egyenlőre nem haladnak jól a tárgyalások Lorenzo Insigne új szerződése kapcsán. Tudni illik, hogy a bevezetőben említett Higuaín távozása feltüzelte a kedélyeket Nápolyban. Insigneből azt váltotta ki, hogy egy nyilatkozatában elmondta, hogy a csapatnak sokkal jobban meg kéne becsülnie a jelenlegi játékosait.

Természetesen a zsebpénz növeléséről van itt szó. A fiatal támadó üzenete egyértelmű volt. Amennyiben többet fizetnek neki éves szinten akkor marad, ha nem.. hát akkor kénytelen lesz meghallgatni pár ajánlatot. Mellékesen jegyzem meg, hogy a nyár folyamán az Inter körbe is szaglászta Lorenzo helyzetét.

Megkérdőjelezhető ez a játékos viselkedés, de azt sem szabad elfelejteni, hogy nem marad Insigne sem örökké profi. Így gondolnia kell a későbbiekre. Fontos tudni, hogy az olasz válogatott szélső 1.1 millió eurót keres most. A probléma pedig az, hogy De Laurentiis elnök úr nem feltétlenül emelné meg annyival a fizetést, mint azt a futballista szeretné. Konkrét összeget sajnos nem említenek a lapok, pedig akkor lehetne valahova tenni a dolgot és bővebben írni róla.

A helyzetet tovább bonyolítja az is, hogy a Napoli megannyi játékosával most fog szerződést hosszabbítani, ebben a hónapban. Így ha Insigne nagyobb fizetést kap, könnyen számon kérhetik ezt a többiek is. Érdekes lesz a dolog…

Borbély Szabolcs