Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Rosszul használják Joveticet”

Nemvárt helyről kapott kritikát Frank de Boer, a Milan korábbi klasszisa, Dejan Savicevic vádolta meg azzal, hogy rossz poszton játszatja Joveticet, ezért nem tud a montenegrói olyan hatékony lenni. 

jovetic

Stevan Joveticnek nem jött be ez a milánói kaland egyelőre, tavaly 28 meccsen csak 7 gólt szerzett, idén meg összesen 15 percet töltött a pályán. Savicevic szerint viszont sokkal hatékonyabb lehetne, ha nem egyedüli csatárként számítanának rá, hanem egy sorral hátrébb.

“Ő nem az a tipikus center, nem is értem miért ott játszatják, hiszen nem természetes a számára.” – kezdte a kétszeres BL-győztes szélső. “Tud 10-est játszani és bal szélsőt, de nem középcsatárt. A nemzeti csapatban remekül megy neki, az Interben viszont nem volt sikeres. Sajnálom őt, a képességei nem képezik vita tárgyát.” 

Jovetic még csak 26 éves, bőven van ideje bizonyítani, és hát régebben meg is mutatta, hogy milyen remek játékos. Ha az Inter kezdőjébe nem tudja beverekedni magát, akkor el kell mennie valahova, ahol rendszeresen játszik, – akár vissza Firenzébe – hogy újraindítsa karrierjét.

Tereh Balázs