Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: Íme a hétvége álomcsapata

Ismét eltelt egy forduló és ismét jelentkezik a sorozatunk, melyben a whoscored.com honlapja alapján összeszedjük a hét csapatát Anglia legrangosabb bajnokságából. Nézzük a 6. fordulóban mely játékosok kerültek az álom tizenegybe.

6

Tom Heaton  – Burnley  GK: Két szép védés és végig magabiztos teljesítmény a Watford elleni győzelem alkalmával.

Hector Bellerin  – Arsenal – RB:  Gólpassz és Eden Hazard eltüntetése a jobb oldalon, az egész jobb szélt uralta.

Virgil van Dijk  – Southampton– CB: Mérkőzés embere, leradírozta a WHU támadójátékát. 8 megnyert fejpárbaj pedig elképesztő performansz.

Michael Keane  – Burnley CB: Gól a Watford ellen. Végig uralta a helyzetet Deeneyékkel szemben, e mellett megnyert 5 fejpárbajt is.

 Daily Blind  – Manchester United – LB: Amint a posztján játszik egyből fényesebb a helyzet. Két gólpassz és 4 szerelés a Leicester leradírozása alkalmával.

Sadio Mané – Liverpool RM: Parádés játék a Hull kiütésénél, amire góllal rakta fel a koronát.

Mesut Özil  –Arsenal   – CM: Kanté a tavalyi szezon legjobb védekező középpályása tehetetlen volt vele szemben. Kijött a klasszis a hétvégén, amit góllal koronázott. 90%-os passzolási ráta, természetesen a meccs embere.

Adam Lallana Liverpool – LM: Két gól és gólpassz. Nagyon élvezi a játékot Jurgen Klopp kezei alatt.

H.M.Son  – Manchester City – LM: Kinek kell kéne, ha van Son? Duplázott a Middlesbrough ellen, ezzel már 4 gólnál jár a PL-ben.

Alexis Sanchez  – Arsenal  RW:  Parádésan pörgött folyamatosan hibára kényszerítve a védőket, ennek köszönhető a gólja is. E mellett kiosztott Özilnek egy gólpasszt is.

Sergio Aguero   – Manchester City – CF:  Visszatérését duplával ünnepelte. 5 gólja van a PL-ben.

+1 Arsene Wenger   – Arsenal – C: Nagyon simán “lemeccselte” Antonio Contét és a csapata kiütötte a Chelseat.