Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ranieri: “A nemzeti csapat? Soha ne mond, hogy soha..”

Claudio Ranieri az egyik kedvenc “célpontjuk” a firkászoknak, ugyanis jóformán mindig szívesen válaszol minden feltett kérdésre a maga, bájos modorával és tréfáival. Ezúttal a jövőjéről kérdezték és nem voltak restek feltenni neki azt az eldöntendő kérdést, hogy irányítaná-e az olasz válogatottat?

Ranieri

Le kell szögezni, hogy nem azért kérdezték a jövőjéről, mert éppen billegne alatta a bili. Vagyis a szék, vagy akármi. Hanem mert átadták neki Premio Liedholm díjat azért, amit tavaly tett a Leicester City csapatával. A rókák vezetőedzője az elismerés átvétele után következőképpen válaszolt:

“Folyamatosan növekszünk, fejlődünk Leicesterben, de sosem vesztettük el az alzatosságunkat. Remélem, hogy még pár évig fedélzeten maradhatok.” 

Arra a kérdésre, hogy Olaszországon belül újra vállalna-e munkát illetve a válogatott irányítását átvenné-e, így felelt:

Itálián belül mindenhol jól érzem magam, meglátjuk mit hoz a jövő. A nemzeti csapat? Soha nem mond, hogy soha..”

Bár nem valószínű, hogy az elkövetkezendő két évben átveszi a válogatottat, ugyanis Ventura mester nem rég kapta mega szövetségi kapitányi posztot, de azt bőven el lehet képzelni, hogy látni fogjuk az öreget a Serie A mezőnyének egyik csapatánál dirigálni. Tudni illik, hogy edzette a Romat, a Juvét és még az Intert is. Hol több, hol kevesebb sikerrel.

BSZ