Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb olasz klub jelentkezett be Batshuayiért!

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea idén nyáron igazolta le a mindössze 23 esztendős Michy Batshuayit, aki a 2015/2016-os idényben rendkívül jó teljesítményt nyújtott a Marseille színeiben. A londoni “kékek” több mint 30 millió fontot pengettek ki érte, ám eddig úgy fest, hogy ez kidobott pénz volt a részükről, mivel az ifjú támadó nem igazán élvezi Conte bizalmát. 

6924863-napoli-wallpaper-logo-hd

A Calciomercato.it információi szerint az AC Milan után az S.S.C. Napoli is bejelentkezett Michy Batshuayi játékjogáért. A “kékeket” a napokban rendkívüli veszteség érte, mivel Milik a dánok elleni Vb-selejtezőn komoly sérülést szedett össze. Ennek tükrében valószínűleg januárban szeretnének ideiglenesen valakit a helyére hozni, a belga támadó pedig tökéletes választás lenne. Nos, azonban az más kérdés, hogy a Chelsea fél év után végleg kész lenne elengedni, vagy csak kölcsönadnák a folyamatos játéklehetőség érdekében. A londoni klubhoz nem mellesleg 2021 júniusáig köti szerződés, a transfermarkt pedig 25 millió euróra becsüli a piaci értékét. 

Batshuayi rögtön első Premier League-s meccsén három pontot érő gólpasszt adott, majd a következő fordulóban be is talált. Ezek ellenére a bajnokságban csak csereként kapott lehetőséget, viszont a Ligakupában ő élvez elsőbbséget. Minden frontot egybe véve eddig 7 meccsen léphetett pályára, melyeken 3 alkalommal volt eredményes. 

Németh Boldizsár