Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Icardi kontra szurkolók, leváltanák a csapatkapitányt az ultrák!

Mauro Icardi személye lassan már az egész világot megosztja. Sokan elismerik azt, hogy igazi gólzsák, de sokan azt is emlegetik, hogy emberileg nem egy mintapolgár jellemeivel rendelkezik. A Maradonas incidens után, a szurkolókkal a balhézott össze.

439033-mauro-icardi-inter-milan-70

Sőt.. az talán enyhe kifejezés. Ugyanis, egyenesen az Ultrákkal akadt össze a bajsza Mauronak. Történt ugyanis, hogy egy 2015 februárjában megrendezett Sassuolo elleni mérkőzésen, jobban mondva azt követően, Icardi a lelátóra dobta mezét egy gyermeknek, ám egy vezető ultra kitépte a mezt a fiatal szurkoló kezéből és visszahajította azt a játékosnak. Ezzel kimutatva azt, hogy elegük van a folyamatos rossz játékból, eredménytelenségből.

Erre az estre meg is emlékezik Icardi a nemrég kiadott könyvében. Ez pedig hatalmas port kavart a szurkolók körében, akik így válaszoltak:

“Icardi, ami téged illet, végeztünk veled. Miért ezek a nyomorúságos kitalációk? Elszörnyedtünk, a könyv nevetséges, az említett esetről pedig csak hazugságok találhatók benne. Mi csupán erőfeszítést és őszinteséget kérünk, miközben ő fenyegető figurákként ábrázol minket, akik a klub körül kószálnak, úgyhogy valami nagyon rosszul működik a fejében.”

“Egy ilyen személy nem érdemli meg a karszalagot.”

“Nem szeretnénk visszamenni az általa említett napra, amikor a saját csapattársai húzták őt vissza a nyakánál fogva, hogy kevésbé arrogáns viselkedésre bírják az Inter közösségével szemben. Szánalmas, hogy ilyeneket kell olvasnunk magunkról. A könyvében azt írja:

“Kész vagyok egyenként szembenézni velük. Hányan vannak? 50-en, 100-an, 200-an? Oké, küldjétek el nekik az üzenetemet: hozok 100 bűnözőt Argentínából, akik ott ölik meg őket, ahol éppen állnak, aztán majd meglátjuk.”

“Arról beszél, hogy kisgyerekeknek segít, majd előad egy olyan történetet, amely soha nem történt meg, hogy jobbnak tűnjön nálunk, mintha nem lenne egyértelmű, hogy mi vagyunk az egyetlen Curva, amely segít a gyerekeknek a lelátók koreográfiájánál.”

“Nincs több kifogás. Azt gondoltuk, hogy fiatal még, és egy kicsit ugyan hülye (mint a legtöbben), de mélyen belül egy jó fiú. Ehelyett kiderült, hogy ő egy olyan személy, aki nem viselheti az Inter karszalagját. Nem miattunk – egyszerűen az Inter nem ezt érdemli.”

“Befejeztük veled. Végeztünk. VEDD LE A KARSZALAGOT, BOHÓC. Igen, ezt akarjuk.”

Biztosan lesz a történetnek folytatása. Rengeteg, de rengeteg gólt kell majd vállalnia a fiatal argentinnak, hogy ezt mind elfelejtesse az ultrákkal.

Köszönjük a forrást a Azzurrinak. Itt olvashatjátok a cikküket.

BSZ