Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angol óriások figyelik a Roma védőjét

A Roma hátsó alakzatában megtalálunk két igen tehetséges/ ígéretes védőt. Az egyikőjüket régóta figyeli megannyi európai óriás klub, míg a másikukat talán csak most kezdik maguknak felfedezni. Nem nagy titok, hogy Manolasról és Rüdigerről beszélünk most. Nézzük hát kit is udvarolnak körbe.

big-de-rossi-protesta-roma-porto-47

Kostas Manolas neve már egy, de inkább két éve került be a köztudatba. A görög bekk fiatal kora ellenére, meglehetősen vezéregyéniség a védelem közepében. Vele kapcsolatban főként idén nyáron merültek fel olyan pletyik, hogy elvágyódik Olaszországból és szívesen igazolna az esős és szeles angol földre. Konkrétan a Manchester United tűnt befutónak, ám valójában tárgyalások sem voltak a Roma és a vörös ördögök között. Manolas többször is kijelentette, illetve az ügynöke, hogy maradni akar Itáliában.

Ám ez a párjára, mármint a belsővédő párjára nem biztos, hogy igaz. Olasz források szerint, Antonio Rüdigert is szemmel tartja a MU, sőt még a Chelsea is. A mindössze 23 éves német bekk tavaly igazolt a farkasokhoz és egyáltalán nem zárt rossz évet. Jó fizikai tulajdonságokkal rendelkezik, gyors és jó ütemérzékkel áldották meg az égiek. Bár vannak a helyezkedésével néhol gondok és könnyen el tudja veszíteni a koncentrációját, kimondottan jó védőnek sorolhatjuk be. Balszerencséjére a nyári Eb alatt, a német válogatott edzésé lesérült és csak most került vissza a csapatba.

Ez azonban nem risztja vissza az angolokat. Olasz források szerint a két óriási a Manchester United és a Chelsea képes lenne, akár 35 millió eurót is kiadni érte már januárban. Hogy ebből mi igaz? Valószínűleg csak annyi, hogy figyelik a játékost, de ez már éppen elég az újságíróknak ahhoz, hogy ilyen összegekkel dobálózzanak. Mindenesetre figyelnie kell a Romanak. Könnyen úgy találhatja magát, hogy védő nélkül marad.

BSZ