Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Videó: Balotelli újabb gólt szerzett

Még korai lenne kijelenteni Mario Balotalli visszatérését a legjobbak közé, ám tény, a franciaországi kaland rendkívül jól kezdődött a 26 esztendős támadó számára. A gólok jönnek, a korábbi olasz válogatott csatár pedig talán higgadtabb mint valaha volt. A labdarúgással foglalkozik, s valószínűleg ő is érzi, hogy ez lehet karrierje utolsó esélye, hogy felemelkedjen és végül igazi sztárfocista váljon belőle, egy olyan játékos, melyet tehetsége alapján már korábban vártak tőle. Magaviselete és problémás életvitele miatt ez korábban meghiúsult, noha a legmagasabb szinten bizonyíthatott. Az emberek egyelőre mégis a botrányai és sajtómegjelenései miatt emlékeznek rá, nem pedig a góljaira. Legenda lesz, de nem mindegy, hogy hogyan emlékeznek majd rá…!

mario-balotelli-1

A Liverpoolban hányattatott sorsú játékos úgy fest remek döntést hozott a nyáron, amikor elfogadta a Nice ajánlatát. A francia csapat szárnyal, 11 mérkőzést követően veretlen a ligában, s hat ponttal megy a második Paris Saint-Germain előtt. Balotelli szezon közben csatlakozott, már a 4. fordulót taposták a csapatok, mikor debütált és rögtön duplázott a Marseille elleni 3-2-es siker alkalmával. Azóta viszont három bajnokit és egy Europa-liga meccset is ki kellett hagynia egy kellemetlen, apró ám visszatérő sérülés miatt. Ennek ellenére a gólok nem maradnak el a részéről, az EL-ben bevette a Krasnodar hálóját, míg a bajnokságban a Lorient hálóját egyszer, a Monaco kapuját pedig kétszer vette be. Hétvégén pedig újabb gólt szerzett a Nantes elleni siker alkalmával.

Összességében 7 meccsen 7 gólnál jár eddig a Nice színeiben, 6 bajnoki találatával pedig a góllövőlista előkelő negyedik pozíciójából várja a folytatást.

Lang Ádám a Dijon csapatából kirobbanthatatlan, érkezése óta minden egyes játékpercet a pályán töltött eddig.