Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A kolumbiai sajtó a Real kezdőjébe követeli Jamest

James Rodrigueznek két élete van: egy a kolumbiai válogatottban, ahol csapatkapitányként irányítja csapatát, és egy a Real Madridnál, ahol többségében a padot koptatja. A spanyol Marca utánajárt a dolognak, és megkérdezett öt kolumbiai újságírót, hogy mit jelent James a hazájuknak. 

p70-james-rodriguez

Forrás: standard.co.uk

A kolumbiaiaknak nem tetszik, hogy amióta Zidane irányítja a Real Madridot, James nagyon kevés játéklehetőséget kap. Szerintük a játékos már bizonyította, hogy megérdemelné a játékperceket már az első évében és a válogatottban is, de úgy tűnik, hogy ez nem lesz elég.

“Kolumbiában nem türelmesek az emberek, és azt várják, hogy mindenhol meg legyen a lehetősége a játékra, a Real Madridnál is. Úgy tűnik viszont, hogy be kell bizonyítania, hogy kész a játékra” – mondta Laura Hernandez, a Red+ Noticias újságírója.

Vannak olyan kolumbiaiak, akik szerint a spanyol sajtó eltúlozza James és Zidane konfliktusát, és hogy mennyire ragaszkodik a játékhoz. Ezt gondolja  Juan Diego Ramirez, az El Espectador munkatársa is. Más újságíró, mint például Juan Pablo Coronado a Win Sports-tól úgy véli, hogy csábító lehet a távozás, de azzal csak azoknak adna igazat, akik kritizálják őt. Faban Rozo, az ESPN tudósítója viszont úgy gondolja, hogy semmiképp nem tesz jót neki, hogy ennyire keveset játszik.

“Zidane azt érezteti vele, hogy ő kevésbé fontos, mint a többiek, ezzel pedig a játékára is hat. Mindenképpen többet kellene játszania, hogy kiegyensúlyozott és boldog legyen.”

Szigeti Andrea