Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Milan célkeresztjében az angol válogatott támadója!

Az olasz élvonalban szereplő AC Milan együttese szemet vetett a Premier League-ben listavezető Liverpool angol támadójára. A liverpooliak azonban nem adják olcsón a támadót, már ha egyáltalán eladják.

Sturridge-dance

Angol sajtóhírek szerint a Milan puhatolózik a Liverpoolnál az angol válogatott támadójáért Daniel Sturridge iránt. A milánóiak már a téli átigazolási szezonban 15-20 millió euró körüli összeget kínálnának a vörösöknek. Jürgen Klopp azonban jelezte nem szeretne megvállni a támadótól, hiába nem számít rá kezdőként szüksége van támadókra hiszen a 2017-es év elején Sadio Manét pótolnia kell, mivel Afrika Kupán vesz részt.

Daniel Sturridge pályafutása során eddig csak a szigetországban futballozott. Megfordult már több topklubnál is mint például a Manchester City és Chelsea együttese is. A manchesterieknél három év alatt kevés lehetőséghez jutott és úgy igazolt Londonba a Stamford Bridgre, ahol 63 mérkőzésen lépett pályára és 13 gólt szerzett. A londoniakkal bajnokságot, FA Kupát, Bajnokok Ligáját is nyert. Liverpoolban 2013 óta szerepel miután 12 millió fontért megvették a Chelsea csapatától. A klubváltás jó döntésnek bizonyult 77 mérkőzésen 43 gólt szerzett.

Az angol válogatottban 2011 novemberében debütált Svédország ellen, összesen 25 alkalommal szerepelt a nemzeti csapatban és 8 gólt szerzett.

A támadó szerződése 2019 júniusáig köti a Liverpoolhoz és a transfermarkt portál 21 millió fontra becsüli a támadó piaci értékét.

Kép: goal.com