Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Jack Wilshere a Serie A-ban köthet ki! – lapértesülés

A Daily Star információi szerint neves olasz együttes érdeklődik az Arsenal alkalmazásában álló Jack Wilshere iránt. A 24 esztendős középpályás ugyebár a 2016/2017-es szezon folyamán a Bournemouth-t erősíti, mivel a londoni klub kölcsönadta. 

excellent-ac-milan-wallpaper

Az AC Milan jövő nyáron szeretné a soraiban tudni Jack Wilshere-t – állítja a brit napilap. Az angol középpályást 2018 júniusáig köti szerződés az “ágyúsokhoz”, a transfermarkt pedig 23 millió euróra becsüli az átigazolási értékét. 

Jack Wilshere mindössze 16 éves volt, mikor a 2008/2009-es idényben debütálhatott az Arsenal legjobbjai között. A következő kiírás folyamán kölcsönadták a Bolton Wanderersnek annak érdekében, hogy minél több játéklehetőséghez jusson. Visszatérése után alapemberré vált a fővárosi gárdánál, majd ezt követően jöttek a negatív dolgok. A 2011/2012-es szezonban konkrétan egy tétmeccsen sem volt bevethető állapotban, szerencsére azóta ilyen nem fordult elő vele. Nevelő együttesének színeiben eddig minden frontot egybe véve 159 találkozón léphetett pályára, ezeken pedig 12 alkalommal volt eredményes. 

Németh Boldizsár