Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Király-kupa: A Sevilla és a Villarreal is könyedén győzött – videóval!

A Király-kupa további mérkőzésein sem született meglepetés, mindkét első osztályú klub, a Sevilla és a Villarreal is nyerni tudott ellenfele ellen. A Sevilla az első félidőben még kapott egy gólt, de végül nagy különbséggel nyert,  de a “Sárga tengeralattjáró” sem erőltette meg magát. 

w_900x700_30191704lfp-form-sevilla_4-j

Forrás: laliga.es

Formentera – Sevilla: 1-5 (1-4) 
Gólszerzők: Gomez (26.) ill. Ben Yedder (1. 74.), Correa (16. 29. 42.)
Sárga lapok: Romero (79.) ill. Sierra (72.)
Kiállítás:  – ill. –

A Sevilla is már az első percben megszerezték a vezetést a francia Ben Yedder góljával. A 16. percben Correa szerezte meg a vendégeknek a második gólt. Azonban váratlanul szépíteni tudott a Formentera a 26. percben, így legalább az eredményben kicsit szorosabb lett a mérkőzés. Habár ez sem tartott sokáig, hiszen a 29. percben Correa duplájával már három góllal ment a Sevilla. Itt viszont nem állt le az argentin támadó, hiszen még a félidő vége előtt mesterhármast szerzett. A második félidőben sokáig nem sok dolog történt a Sevilla fölényen kívül, aztán a 72. percben Sierra összehozott egy tizenegyest, amit két perccel később Ben Yedder értékesített. Ez volt az utolsó gól, így nagy előnnyel várhatja a Sevilla a hazai visszavágót.


Toledo – Villarreal: 0-3 (0-2)
Gólszerzők: – ill. Jimenez (15. – öngól), Bakambu (20.)
Sárga lapok: De Lerma (35.), Gonzales (52.) ill. Alvaro (58.)
Kiállítás:  – ill. –

A Villarrealnak sem volt nehéz mérkőzése, igaz ők nem az első percben szerezték a vezető gólt. A 15. percben a Toledo védője, Jimenez egy rossz érintés után a saját kapujukba gurította a labdát. A második gólra sem kellett sokat várni, a 20. percben Bakambu növelte az előnyt. A félidőben már nem szereztek gólt, de egyértelműen uralták a mérkőzést. A második félidő nem hozott túl sok történést, egészen a 81. percig, amikor is Castillejo meglőtte a Villarreal harmadik gólját, amivel le is zárták a mérkőzést.

Szigeti Andrea